Veelgestelde vragen - Algemeen

 
Co-location of colocatie betekent dat u een eigen server in ons datacenter plaatst. Colocation.be voorziet snelle connectiviteit, IP adressen en gegarandeerde stroomvoorziening .
U hebt 24/24 en 7/7 toegang tot uw co-location servers in het datacenter via een badge systeem. Enkel geautoriseerde personen hebben dus toegang. De veiligheid wordt bovendien extra gewaarborgd via camerabewaking en een uiterst strenge toegangscontrole.
De afmetingen van een server worden uitgedrukt in U (1U = 44mm). Het moet dus mogelijk zijn uw server binnen het aantal afgenomen U’s te plaatsen.

Wij verzorgen een gegarandeerde stroomvoorziening, IP adressen en razendsnelle connectiviteit. Vermits het onze server niet is, bieden wij geen garanties op de hardware.

Uw bestelling is mogelijk via telefoon of online via onze website. Na het ontvangst van uw ondertekende overeenkomst is een oplevering binnen de 7 werkdagen mogelijk.
De facturatie en dus ook betaling is mogelijk per jaar of per kwartaal.
Na ondertekening van uw contract is er binnen de 7 werkdagen mogelijkheid tot oplevering.
Wij geven geen support op uw hardware/server. Desgewenst is dit wel mogelijk bij afname van een afzonderlijk supportcontract.
Standaard krijgt u 1 IP adres per server. Extra IP adressen bijkopen is op elk moment mogelijk.
Via uw connectie meten wij het verbruikte dataverkeer. Bij overschrijding bieden wij de mogelijkheid om extra dataverkeer bij te kopen.

Een volledige beschrijving van onze datacenter infrastructuur is hier te vinden.

Heeft u in bovenstaande lijst uw antwoord niet gevonden? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons.

 Contacteer ons 
 

Configureer hier uw colocation

€0
/maand
+ €0 setupprijs